14 Kasım 2016 Pazartesi

Jeton Kart Yüksek Kur ile Bozdurma

Jeton kart ile para çekme işlemi bir manada bozdurma anlamına gelmektedir. Bozdurma işlemi yapmak için biraz önceki bozdurma sayfamızdan gerekli talimatları takip edip, kullanmadığınız Jeton Kart’ ınızı yüksek kur oranlarıyla bozdurma işlemini yapabiliyorsunuz.
Çok kısa bir süre içerisinde piyasa çıkan ve Avrupa ülkeleri başta olm
ak üzere Asya kıtasında bulunan ülkelerde de hızla kullanımı yaygınlaşmaya başladı. Bu nedenle bir çok oyun ve alışveriş sitesinde kullanabileceğiniz Jeton Kart ön ödeme sistemi ile bakiye olarak yüklediğiniz sitelerden Jeton Kart olarak ödemenizi alabilmektesiniz. Örneğin bir bahis sitesine Jeton Kart olmasa da başka şekilde ödeme gerçekleştirdiniz ve ödemenizi Jeton Kart olarak alabiliyorsunuz.

Nasıl Para Çekme İşlemi Yapılıyor?

Jeton Kart ile para çekmenin avantajları oldukça fazladır. Nedeni ise Jeton Kart aldığınızda ortalama 10 Euro Jeton kart 40tl gibi bir rakamdan satılıyor fakat siz, para çekeceğiniz siteden daha uygun rakamlara denk gelecek şekilde paranızı çekebiliyorsunuz. Yeniden Jeton Kart almaktansa oyun oynadığınız site üzerinden ödemenizi Jeton olarak almak çok daha mantıklı olacaktır. Döviz kurlarına bağlı olarak fiyatları değişkenlik gösterdiğinden ve Euro kuru devamlı yukarı doğru bir ivme ile devam ettiğinden kazanan aslında siz olacaksınız.
Ticarette genel bir kural vardır, satın alırken kazanırsan kar edersin. Aynı sistem ön ödemeli kartlarda da vardır. 10€ Jeton Kart bedeli ve kur oranıyla 1000€ Jeton kart oranları aynı olmuyor. Toplu alımlarda sizlere sunulan iskontolardan dolayı alırken kazanıyorsunuz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder